Košarice s bakalarom

Lagana i zdrava mediteranska kombinacija ribe i sezonskog povrća
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Srednje

Kalorija po osobi: 216

Potrebno vam je

  • 400 g bakalar
  • 6 kom rajčica, crvena
  • 50 g kapari
  • 10 kom masline, crne
  • 3 list list bosiljka
  • 1 žlica ulje maslinovo
  • sol
  • papar

Priprema

  1. Operite rajčice, ogulite ih i nasjeckajte na kockice. Stavite ih na papir za pečenje i preko njih filet bakalara. Dodajte crne masline, nekoliko kapara, malo maslinova ulja, sol, papar i listove bosiljka. Zatvorite papir za pečenje pa ga umotajte u alu-foliju.
  2. Pecite u vatrostalnoj posudi na 180°C oko 40 minuta. Prije vađenja provjerite je li jelo gotovo. Poslužite ga u papiru.

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr