gastro postao
Lagana i zdrava mediteranska kombinacija ribe i sezonskog povrća
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 216
Potrebno vam je
- 400 g bakalar
- 6 kom rajčica, crvena
- 50 g kapari
- 10 kom masline, crne
- 3 list list bosiljka
- 1 žlica ulje maslinovo
- sol
- papar
Priprema
- Operite rajčice, ogulite ih i nasjeckajte na kockice. Stavite ih na papir za pečenje i preko njih filet bakalara. Dodajte crne masline, nekoliko kapara, malo maslinova ulja, sol, papar i listove bosiljka. Zatvorite papir za pečenje pa ga umotajte u alu-foliju.
- Pecite u vatrostalnoj posudi na 180°C oko 40 minuta. Prije vađenja provjerite je li jelo gotovo. Poslužite ga u papiru.
Izvor Skuhatćute