Pašta s mesom i zelena salata

Pixsell.hr
Pasta se može jesti i sutradan kao hladna obrok salata
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 576

Potrebno vam je

  • 400 g svinjetina, mršava
  • 400 g pelati
  • 4 kom šampinjoni (uzgojeni)
  • 8 kom masline, crne
  • 1 kom luk ,crveni
  • 400 g tjestenina s jajima
  • 1 kom salata, zelena
  • ulje suncokretovo
  • vinski ocat
  • limunova korica

Priprema

  1. Narežite svinjetinu na 12 komada i prepržite na malo ulja.
  2. Dodajte usitnjene pelate, zatim svinjetinu te kratko propirjajte.
  3. Dodajte tanko narezane gljive i lagano ih pržite.
  4. Umiješajte masline i nastavite kratko kuhati.
  5. Dodajte usitnjene pelate, zatim svinjetinu te kratko propirjajte. Začinite začinima prema želji.
  6. Prelijte preko kuhane tjestenine.

Pasta se može jesti i sutradan kao hladna obrok salata

Posjeti Gastro.hr