gastro postao
Pasta se može jesti i sutradan kao hladna obrok salata
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 576
Potrebno vam je
- 400 g svinjetina, mršava
- 400 g pelati
- 4 kom šampinjoni (uzgojeni)
- 8 kom masline, crne
- 1 kom luk ,crveni
- 400 g tjestenina s jajima
- 1 kom salata, zelena
- ulje suncokretovo
- vinski ocat
- limunova korica
Priprema
- Narežite svinjetinu na 12 komada i prepržite na malo ulja.
- Dodajte usitnjene pelate, zatim svinjetinu te kratko propirjajte.
- Dodajte tanko narezane gljive i lagano ih pržite.
- Umiješajte masline i nastavite kratko kuhati.
- Dodajte usitnjene pelate, zatim svinjetinu te kratko propirjajte. Začinite začinima prema želji.
- Prelijte preko kuhane tjestenine.
Pasta se može jesti i sutradan kao hladna obrok salata