Pljeskavice punjene povrćem i feta-sirom

Thinkstock
Dvostruki užitak donosi punjeno meso s roštilja. Pljeskavice sa sirom ili povrćem, punjeni ćevapi i vješalice omiljene su poslastice sa žara, a osim sa sirom i povrćem mogu se puniti i suhim mesom
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 557

Potrebno vam je

  • 400 g govedina, krta, mljevena
  • 2 kom paprika, žuta (mesnata)
  • 1 kom rajčica, crvena
  • 100 g feta sir
  • sol
  • papar
  • majčina dušica
  • ulje suncokretovo

Priprema

  1. Začinite mljeveno meso solju i paprom pa ga oblikujte u desetak tanjih pljeskavica. Nasjeckajte paprike, rajčice i fetu pa umiješajte malo ulja i majčine dušice.
  2. Začinite solju i paprom te time nadjenite pola pljeskavica. Preostalima preklopite nadjev i pecite na roštilju 10-15 minuta.

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr