tips & tricks Imamo tajni recept za najbolje ćevape i pljeskavice Ćevapi se tradicionalno pripremaju od junetine i ovčetine ili junetine i janjetine, no danas su mnogo popularniji oni p… Špajza
balkan streat Peku ćevape usred New Yorka, a o njima pišu Eater i New York Times Kako nam otkriva vlasnik lokala Balkan Streat William Djuric, u prvih tjedan dana rada zabilježili su odličan odaziv go… Najave
Chill&Grill 2021. Kratki vodič za pripremu finih domaćih pljeskavica! Kako napraviti najbolje pljeskavice bez puno muke? Jednostavno - manje je više (barem u slučaju pljeskavica)... Špajza
požurite! U SPAR i INTERSPAR trgovinama više od 1000 proizvoda za najbolji roštilj U bogatoj ponudi SPAR-a Hrvatska kupci mogu pronaći baš sve što im treba za savršen ručak s roštilja. U širokom asortim… Špajza
Mali gastro trikovi Domaći burgeri - ove tri stvari najčešće radite pogrešno Mali trikovi pomoći će vam u pripremi najfinijih domaćih burgera. Ne brinite, nije komplicirano. Trebat će vam samo dob… Špajza
zadar u zagrebu Nova priča, uređenje i vlasnici restorana Kalelarga U zagrebačkoj Kalelargi na Ravnicama novi su vlasnici predstavili svoje poslovne ambicije, koje bi restoranu trebale vr… Špajza
zadnji trzaji Jednostavne "pljeskavice" od tikvica i parmezana Iznimno jednostavne tikvice u kombinaciji s parmezanom i lukom začinit će vaš jesenji obrok ako vam još nije dosta tikv… Recepti
Dva brata, zaječar Kako sam pojeo najbolju pljeskavicu u životu Kada te Turistička zajednica Jastrebarskog ili Svetog Ivana Zeline pozove na neko slavlje, skačeš samo tako. A kada te … Kolumne
električni roštilj Napravite dimljeni burger na vlastitom balkonu! Krenula je jesen, i roštiljanje više nije toliko siguran sport ako nemate barem kakvu strehu. No, imamo ideju i za to! Recepti
Una Nacionalni Park 10 gastro razloga za zaljubljivanje u rijeku Unu Dva sata vožnje od metropole, u blizini Plitvičkih jezera i predivnoj mirnoj prirodi svoj tihi život živi Nacionalni Pa… Kolumne
SEZONA JE OTVORENA! Zagreb Chill&Grill: Sjajnim receptima najavljujemo sezonu grilanja Službeni početak proljeća i ugodne temperature preduvjet su za početak sezone grilanja. Što čekate? Špajza
Što ste čitali Naših 10 najpopularnijih tekstova u 2017. godini Savršeno tijesto za pizzu našlo se na samom vrhu najčitanijih recepata, a tu su još i domaće i američke palačinke i cij… Špajza
Brzo i jednostavno Danas kuhamo: Popečci od mljevenog mesa i krumpira Popečke možete poslužiti u zdravijoj varijanti uz povrće ili ih upakirati u fina burger peciva... Recepti
Odabrali blogeri! Što kuhati ove jeseni - imamo meni za cijeli tjedan Prve jesenske dane začinite sjajnim sezonskim jelima prema receptima naših najdražih blogera... Špajza
Vege petak Pljeskavice od crvene leće i mrkve panirane u sezamu Krajem tjedna počastite se ukusnim bezmesnim pljeskavicama koje će se odlično složiti uz čitav niz priloga, ali i biti … Kolumne
pa vi birajte! 13 neodoljivih recepata s mljevenim mesom Među mnogobrojnim specijalitetima od mljevenog mesa odabrali smo nešto drugačija jela koja se definitivno isplati proba… Recepti
Rekordan obrok Zagreb gori: Pljeskavica od tri kilograma Svečarska pljeskavica je najnoviji specijalitet sve popularnijeg zagrebačkog lokala Master grill by Marko. Morali smo i… Recenzije
NEOBIČNI BURGERI Umjesto peciva- ananas! Volite burgere, ali izbjegavate jesti peciva? Isprobajte ovu neobičnu ljetnu kombinaciju. Recepti
Iz svijeta gastronomije Je li ovo kraj McDonald'sovih pljeskavica? Američki McDonald's odlučio je isprobati novu formulu za još bolje burgere. Planiraju je postići, između ostalog, kvali… Špajza
sjedi i jedi Ultimativan recept za najsočniju pljeskavicu Ovisno o tradiciji, pljeskavice se pripremaju od junetine, svinjetine ili ovčetine, odnosno, od kombinacije ovih mesa. … Špajza