Špajza 31. prosinca 2017.

Naših 10 najpopularnijih tekstova u 2017. godini

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Savršeno tijesto za pizzu našlo se na samom vrhu najčitanijih recepata, a tu su još i domaće i američke palačinke i cijeli niz slasnih slanih jela. Pogledajte što ste najviše klikali u protekloj godini!

Kada smo prvi put zavirili na listu najčitanijih tekstova, nismo se nimalo iznenadili. Omiljena pizza, palačinke, složenci od mljevenog mesa, roštilj i fini kolač od jabuka našli su se na vašoj i našoj ovogodišnjoj listi. Zavirite i ponovite gradivo!

 

pizza sa sirom | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

1. Savršeno tijesto za pizzu

Recept nam je otkrio majstor od zanata Dalibor Rajković Stric, a da je zbilja savršeno, uvjerili smo se nedavno na jednoj od njegovih radionica. Recept potražite u nastavku, pa uživajte u stvarno finoj, istovremeno hrskavoj i sočnoj domaćoj pizzi.

 

pizza Možda vas zanima... Najbolje tijesto za pizzu s kojim ne možeš pogriješiti Recepti

 

2. Smjesa za palačinke

Uz tijesto za pizzu, super popularna je i smjesa za obožavane palačinke. Hrskavi rub i sočna sredina punjena omiljenim dodacima, bolje zbilja ne može!
 

Smjesa za palačinke Možda vas zanima... Ovako se radi bazna smjesa za palačinke Recepti

 

Top 10 saltkih palčinki | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

3. Starinski kolač od jabuka i griza

Ovaj klasik među slasticama zasigurno je probudio neke davne uspomene. Pripremale su ga bake, mame i tate, a sada je red na vama. Ako još niste, zima je pravo vrijeme da se zasladite ovim divnim desertom.

 

kolač od jabuka i griza Možda vas zanima... Kolač od jabuka i griza - najfinija i najbrža slastica Recepti

 

4. Deset brzih prijedloga za ručak ili večeru

Među najčitanijim receptima našla se i top lista brzinskih jela stvorenih za duge radne dane. Žitarice, salata, sendviči i brzinska tjestenina osvojili su vas na najslasniji način.

 

caprese Možda vas zanima... Brza večera: 10 jela za koje vam treba samo pola sata None

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

5. Tajna savršenog tijesta za kruh

Osim pizze, mijesiti volite i kruh, pa su se tako naši savjeti za savršeno tijesto za kruh našli na petom mjestu po čitanosti. Vjerujte, kada se jednom upustite u pripremu kruha uz ove savjete, više se nikada nećete poželjeti vratiti onom iz trgovine.

 

Tijesto za kruh Možda vas zanima... Saznali smo tajnu savršenog tijesta za kruh Špajza

 

6. Top 10 jela s tikvicama

U ljetno doba posebice su vam drage tikvice, a kada u priču ubacimo čak desetak sjajnih tikvičastih recepata, uspjeh je zagarantiran. Planiranje može početi!

 

tikvice 470.jpg Možda vas zanima... Top 10 jela s tikvicama Recepti

 

popečci | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

7. Sjajnih 15 jela s mljevenim mesom

Jednostavna, a tako ukusna, lista od čak 15 najslasnijih jela s mljevenim mesom uključuje klasični bolognese, mesne okruglice, kombinaciju kelja i mljevenog mesa, pa čak i chili con carne. Odaberite najdraži recept, bacite se na pripremu i svakako javite rezultate.

 

Rolada od mljevenog mesa i jaja Možda vas zanima... Top 15 recepata za jela s mljevenim mesom Recepti

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

8. i 9. Ultimativan recept za najsočniju pljeskavicu i recepti za najsočnije ćevape i pljeskavice

Osmo i deveto mjesto zauzela je sezona roštiljanja. Ove recepte svakako spremite za sunčane dane, dodajte im povrće s grilla, domaća peciva i pozovite ekipu. Odlična zabava je zagarantirana!

 

Zvijezda svakog roštilja: Recept za najsočniju pljeskavicu Možda vas zanima... Ultimativan recept za najsočniju pljeskavicu Špajza Omiljeni ćevapi u somunu Možda vas zanima... Imamo tajni recept za najbolje ćevape i pljeskavice Špajza

 

Pljeskavica | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

10. Najslađi recept za američke palačinke

Osim klasičnih, za oko i nepce zapele su vam i američke palačinke. Sjajan recept, još sjajniji rezultati. Meke i sočne, ove će vas palačinke naprosto oduševiti.

 

američke palačinke Možda vas zanima... Ovaj recept za američke palačinke nas je oduševio! Recepti

 

 | Author: Stockfood foto: Stockfood

 

Dobar tek!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.