gastro postao
Dvostruki užitak donosi punjeno meso s roštilja. Pljeskavice sa sirom ili povrćem, punjeni ćevapi i vješalice omiljene su poslastice sa žara, a osim sa sirom i povrćem mogu se puniti i suhim mesom
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 557
Potrebno vam je
- 400 g govedina, krta, mljevena
- 2 kom paprika, žuta (mesnata)
- 1 kom rajčica, crvena
- 100 g feta sir
- sol
- papar
- majčina dušica
- ulje suncokretovo
Priprema
- Začinite mljeveno meso solju i paprom pa ga oblikujte u desetak tanjih pljeskavica. Nasjeckajte paprike, rajčice i fetu pa umiješajte malo ulja i majčine dušice.
- Začinite solju i paprom te time nadjenite pola pljeskavica. Preostalima preklopite nadjev i pecite na roštilju 10-15 minuta.
Izvor Skuhatćute