RECEPT DANA Kremasta tjestenina s gljivama

SHUTTERSTOCK Tjestenina s gljivama
Brzo, jednostavno i ukusno - sve je to ova prefina kremasta tjestenina s gljivama!
Vidi originalni članak

U ona jednostavnija, a uvijek fina jela zasigurno ulazi i kremasta tjestenina na bazi vrhnja i omiljenih gljiva. Šampinjoni se mogu zamijeniti nekom drugom vrstom gljiva po želji (ili kombinacijom!), a želiš li pripremiti vegetarijansku verziju, iz sastojaka samo izbaci pancetu ili slaninu.

Za efektniji izgled jela, odličan odabir bit će zeleni ili crni rezanci. Uz ovu kombinaciju odlično će se složiti i timijan i vlasac, a želiš li dodatno začiniti ručak, tjesteninu svakako posluži uz čašu finog bijelog vina.

korisni savjeti Zašto iskusni chefovi ne peru gljive?

mašta i pašta TJESTENINA 8 pogrešaka kod kuhanja i kako ih izbjeći

 

Isprobaj i ove recepte s gljivama...

tjestenina Domaći ravioli u umaku od gljiva Najbrži ručak Kremasti špageti s gljivama na najjednostavniji mogući način čarolija okusa Galette s gljivama - savršena za zimski brunch

 

Posjeti Gastro.hr