Zagrijte tjedan: 5 sjajnih prijedloga za ručak

Thinkstock
Juha, francuski i talijanski klasici ili pak prefin i tako jednostavan tuna burger, ovog tjedna uživajte na najslasniji mogući način!
Vidi originalni članak

Početak tjedna označava novi plan pripreme ručka za naredne hladne i radne zimske dane. Inspirirajte se našim idejama, pa napravite tjedni meni kako bi bezbrižno uživali u svakom tanjuru od ponedjeljka do petka.

 

 

Ponedjeljkom se oporavljamo od vikend guštanja, pa se gozbimo finim jušnim jelima. Pripremite francusku juhu od luka koja će se zasigurno uvući na vaš stalni meni i uživate u bogatim, toplim i tako utješnim zalogajima luka u novom obliku.

 

Obara s nogu Francuski klasik: Juha od luka

 

Utorak rezervirajte za klasik među tjesteninom - svevremenske špagete bolognese. Budite strpljivi i umak pripremajte baš onako kako bi to napravili i pravi Talijani kako biste na kraju uživali u punim okusima omiljenog umaka.

 

podsjetimo se Nezamjenjiv klasik: Umak bolognese

 

 

Kobasice, kelj i krumpir kombinacija su koja čini idealan ručak srijedom. Napunite se energijom za ostatak tjedna, a želite li dodatno začiniti stvar, kombinaciji dodajte i finu salatu od kiselog kupusa. 

 

U slast! Kelj, kobasice i krumpir u genijalnom zimskom ručku

 

Mesni niz prekinite meksičkim klasikom na vegetarijanski način - slasnim čilijem. Zagrijat će vas na najfiniji mogući način, a dodate li mu fine tortilje (od heljdinog ili običnog brašna), postat će i sjajan gablec na poslu.

 

mali chef Vegetarijanski chili s tortiljama od heljdinog brašna

 

Kraj tjedna pak začinite genijalnim povrtnim popečcima s tunom. Pripremaju se brzo, a upakirati ih možete i u peciva za burgere, dodati povrće po želji, jednostavan umak i poslužiti kao nagradni ručak za dobro obavljen tjedni posao.
 

Nove kombinacije Povrtni popečci s tunom za brzi ručak ili slastan burger

 

 

Dobar tek!

Posjeti Gastro.hr