Špajza 26. veljače 2018.

Zagrijte tjedan: 5 sjajnih prijedloga za ručak

juha od luka
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Juha, francuski i talijanski klasici ili pak prefin i tako jednostavan tuna burger, ovog tjedna uživajte na najslasniji mogući način!

Početak tjedna označava novi plan pripreme ručka za naredne hladne i radne zimske dane. Inspirirajte se našim idejama, pa napravite tjedni meni kako bi bezbrižno uživali u svakom tanjuru od ponedjeljka do petka.

 

 | Author: Stockfood foto: Stockfood

 

Ponedjeljkom se oporavljamo od vikend guštanja, pa se gozbimo finim jušnim jelima. Pripremite francusku juhu od luka koja će se zasigurno uvući na vaš stalni meni i uživate u bogatim, toplim i tako utješnim zalogajima luka u novom obliku.

 

Možda vas zanima... Francuski klasik: Juha od luka Recepti

 

Utorak rezervirajte za klasik među tjesteninom - svevremenske špagete bolognese. Budite strpljivi i umak pripremajte baš onako kako bi to napravili i pravi Talijani kako biste na kraju uživali u punim okusima omiljenog umaka.

 

bolognese glavna.jpg Možda vas zanima... Nezamjenjiv klasik: Umak bolognese Kolumne

 

Bolognese | Author: Stockfood foto: Stockfood

 

Kobasice, kelj i krumpir kombinacija su koja čini idealan ručak srijedom. Napunite se energijom za ostatak tjedna, a želite li dodatno začiniti stvar, kombinaciji dodajte i finu salatu od kiselog kupusa. 

 

Možda vas zanima... Kelj, kobasice i krumpir u genijalnom zimskom ručku Recepti

 

Mesni niz prekinite meksičkim klasikom na vegetarijanski način - slasnim čilijem. Zagrijat će vas na najfiniji mogući način, a dodate li mu fine tortilje (od heljdinog ili običnog brašna), postat će i sjajan gablec na poslu.

 

Možda vas zanima... Vegetarijanski chili s tortiljama od heljdinog brašna Kolumne

 

Kraj tjedna pak začinite genijalnim povrtnim popečcima s tunom. Pripremaju se brzo, a upakirati ih možete i u peciva za burgere, dodati povrće po želji, jednostavan umak i poslužiti kao nagradni ručak za dobro obavljen tjedni posao.
 

tuna, burger, popečci Možda vas zanima... Povrtni popečci s tunom za brzi ručak ili slastan burger Recepti

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

Dobar tek!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.