Pet ideja za ručak s krumpirom - ovo morate isprobati!

Getty Images
Krumpira nikad dovoljno i upravo zato, donosimo vam pet novih, još slasnijih ideja za pripremu omiljenog priloga.
Vidi originalni članak

Savjeti za još hrskaviji pečeni krumpir i kremastiji složenac ponekad spašavaju gastronomske živote. Pripremite ih prema našim receptima, uz naše savjete pa uživajte u još finijem omiljenom prilogu.

 

dobar savjet zlata vrijedi Jednostavni trikovi za dulji vijek krumpira

 

Gdje god se poslužuje, pečeni krumpir instantno postaje apsolutni hit. Poslužite se trikovima najpoznatije engleske gastro stručnjakinje ili pak pripremite pečeni krumpir baš kao onaj iz omiljenog restorana brze hrane. Preostaje vam još samo priprema umaka i spremni ste na neke nove, slasne užitke.

 

za ljubitelje češnjaka Slasni pečeni krumpiri po receptu Mary Berry

jesi li znatiželjna? Pečeni krumpir kao iz restorana brze hrane

 

Hasselback krumpir jedan je od onih načina pripreme koji naprosto obožavamo. Jednostavan je za pripremu, efektan i ostavlja prostora za velik broj kombinacija okusa. Napunite ga sirom i slaninom, dodajte omiljeno začinsko bilje ili između kolutića dodajte tek maslac, sol i papar. Dobar tek zagarantiran!

 

prilog po našoj mjeri Hasselback krumpir savršeno pristaje uz meso s grilla

 

Složence naprosto obožavamo za vrijeme radnog tjedna. Priprema je jednostavna, pečenje još lakše, a u kombinaciji sa sezonskom salatom nastaje pravi, raskošan ručak u manje od sat vremena. 

 

Sjajna kombinacija Složenac od krumpira i šampinjona za brzinski ručak

 

Na kraju, nećemo dijeliti savjete za još kremastiji i ukusniji pire krumpir već ono što nam svima treba - kako iskoristiti ostatke omiljenog pire krumpira na najfiniji mogući način. Najprije ga skuhajte s režnjem češnjaka kako bi poprimio bolje arome, a zatim ostatke pretvorite u genijalne popečke. Dodajte im zelenilo po želji, umak od grčkog jogurta i ručak je već spreman.

 

Odličan snack Kako napraviti hrskave popečke od krumpira?

 

Posjeti Gastro.hr