22. travnja 2015.

Doživite nezaboravnu večeru u oblacima

Dinner-in-the-Sky
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
U suradnji s hotelom Westin Zagreb, svjetski poznati događaj Dinner in the Sky otvara svoja vrata u Zagrebu na nekoliko dana.

Jedinstvena gastronomsko-adrenalinska atrakcija i jedan od najneobičnijih restorana na svijetu, Dinner in the Sky, ugostit će sve radoznale ljubitelje izvrsne hrane i posebne atmosfere.

Događaj Dinner in the Sky nudi nezaboravno iskustvo fine dininga u zraku – uz ekskluzivnu atmosferu, nezaboravan pogled i kuhinju najboljih chefova. Događaj će se održati ispred hotela Westin Zagreb gdje će tim stručnjaka podignuti stol za 22 ljudi na visinu od 50 metara, uz prisutnost gostujućeg chefa i poslugu u sredini stola i omogućit će vam jedinstven i poseban obrok koji možete podijeliti s obitelji i prijateljima.

Riječ je o zaista jedinstvenom gastronomskom doživljaju! Događaj će ugostiti najbolje chefove iz Hrvatske i inozemstva. Tijekom večernjih događaja, chef će se osobno pridružiti gostima na visini od 50 metara kako bi posluživao i pričao o svojoj hrani i jelovniku. 

Dinner in the sky | Author: Promo foto: Promo

Posjetitelje će ugostiti finski chef Sasu Laukkonen i izvršni chef kuhinje hotela Westin Zagreb Tomislav Hruban. Sasu Laukkonen otvorio je novi restoran u Eiri u Helsinkiju pod nazivom CHEF & SOMMELIER. Usredotočen je na organski i divlji uzgoj te koristi prirodne sastojke i fairtrade sastojke. Njegov je restoran donio dvije stvari na helsinšku ugostiteljsku scenu: mogućnost organskog obroka i domaću kuhinju u opuštenoj atmosferi. Chef & Sommelier dobio je jednu Michelinovu zvjezdicu 2014. godine. Njegova kuhinja je ambiciozna, čista okusa, domaća i originalna – u skladu s njegovim svjetonazorom, a dolazi iz srca budući da je Sasu uglavnom samouki kuhar.

Tomislav Hruban izvršni je šef kuhinje hotela Westin Zagreb. Tomislav započinje svoju karijeru u obiteljskom restoranu koji je otvorio njegov djed 1968. i prenio ljubav, strast i fascinaciju hranom i kuhanjem na Tomislava koji potom nastavlja obiteljsku tradiciju. Zahvaljujući svojoj stručnosti, talentu za detalje, ali i direktnom i jednostavnom odnosu prema domaćoj i međunarodnoj kuhinji, dobio je nadimak ”Jamie Oliver Balkana”. Brojne nagrade i priznanja uslijedili su nakon ovog razdoblja te je hotel Westin Zagreb. U nastavku odaberite datum, željenu večeru i odletite u nebesa s vrhunskim chefovima

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.