Spremite ljeto za zimu Otkrili smo tajnu najslađih zimnica Neodoljivu aromu likerima i marmeladama daju začini poput cimeta i đumbira, a za dovoljno gustoće pobrinut će se jabuke… Špajza
Gastro.hr Slanina: Dobra duša svakog jela Slanina je zasigurno namirnica koju vrijedi imati uvijek u hladnjaku. Ovaj suhomesnati proizvod od dimljenog i usoljeno…
Gastro.hr Bijeli omlet obogatite tikvicama ili ribanim sirom Omlet od bjelanjaka možete puniti slanim i slatkim nadjevima, povrćem i sirom, ali i cimetom i čokoladom
Gastro.hr Rižine pahuljice: Od podloge za cheesecake do domaće granole Rižine pahuljice pomiješajte sa sljezovim kolačićima i prelijte čokoladom ili ih obogatite medom i orašastim plodovima …
Gastro.hr Male tajne baklave I danas u turskome narodu postoji izreka: "Nisam dovoljno bogat da bih jeo baklavu svaki dan", a smatra se da je Sirij…