gastro postao
Nevjerojatno ukusan ručak gotov je u manje od pola sata.
Pomiješajte različite vrsta gljiva pa ih pirjajte s češnjakom. Neka poprime fine arome, a zatim ih pomiješajte s njokima koje ste zapekli. Kremasti iznutra, hrskavi izvana, njoki na ovaj način u potpunosti će vas osvojiti. Zaboravite na umake pa uživajte u tako jednostavnoj i divnoj kombinaciji okusa.
Sastojci:
- 500 g njoka
- 250 g gljiva
- 2 žlice maslaca
- 2 režnja češnjaka
- 1 žličica ružmarina
- 100 ml bijelog vina
- 100 g feta sira
Priprema:
- Skuhajte njoke.
- Za to vrijeme na tavi pirjajte češnjak na maslacu, dodajte gljive narezane na četvrtine i pecite ih oko pet minuta.
- Dodajte vino i ružmarin.
- Pustite da vino ispari pa dodajte njoke.
- Neka dobiju laganu koricu.
- Na kraju pospite feta sirom i poslužite toplo.
Dobar tek!