gastro postao
                                            
                                        
                                    Nevjerojatno ukusan ručak gotov je u manje od pola sata. 
                                
                                
                                    
                                
                                Pomiješajte različite vrsta gljiva pa ih pirjajte s češnjakom. Neka poprime fine arome, a zatim ih pomiješajte s njokima koje ste zapekli. Kremasti iznutra, hrskavi izvana, njoki na ovaj način u potpunosti će vas osvojiti. Zaboravite na umake pa uživajte u tako jednostavnoj i divnoj kombinaciji okusa.
Sastojci:
- 500 g njoka
 - 250 g gljiva
 - 2 žlice maslaca
 - 2 režnja češnjaka
 - 1 žličica ružmarina
 - 100 ml bijelog vina
 - 100 g feta sira
 
Priprema:
- Skuhajte njoke.
 - Za to vrijeme na tavi pirjajte češnjak na maslacu, dodajte gljive narezane na četvrtine i pecite ih oko pet minuta.
 - Dodajte vino i ružmarin.
 - Pustite da vino ispari pa dodajte njoke.
 - Neka dobiju laganu koricu.
 - Na kraju pospite feta sirom i poslužite toplo.
 
Dobar tek!