S početkom rujna, počinje i novi ciklus radionica kuhanja u Centru za kuluturu prehrane. Prva po redu je radionica japanske kuhinje na kojoj će se, između ostalog, pripremati sushi i gyoze, a održat će se 6. rujna u prostorima Centra za kuluturu prehrane u Nazorovoj 18.
Samo dan poslije slijedi After work kuliranje radionica na kojoj će se polaznici družiti uz kuhanje, edukaciju i finu večeru koju će voditi Iva s bloga Culinary postcards – Kulinarske razglednice. Radionica libanonske kuhinje održat će se 13. rujna, a nakon nje dolazi Mala pivska škola.
Mesne delicije, novi ciklus Male škole slastičarstva, radionica kineske kuhinje, vegetarijanske i veganske delicije, priprema domaće tjestenine i umaka samo su dio rujanskog programa.
Više informacija o pojedinoj radionici pronađite na Facebook stranicama Centra za kuluturu prehrane i upustite se u pustolovinu pripreme delicija iz različitih dijelova svijeta.