Na Hrvatskom festivalu hrane i vina koji će se održati od 13. do 15. studenog u Areni Zagreb, Slavonija će se predstaviti kao eno-gastronomska destinacija bogatog sadržaja. U subotu, 14. studenog Slavonija će se predstaviti posebnim, cjelodnevnim programom. Ispred ulaza u Arenu Zagreb, pripremat će se brojna tradicionalna slavonska jela, od čobanca, šarana na rašljama, fiš paprikaša do salenjaka, bazlamače i drugih slavonskih delicija.
Zahvaljujući vodećem regionalnom eno-gastro festivalu, ljubitelji vrhunske hrane i vina imat će priliku uživati u jedinstvenim okusima i atmosferi Slavonije. U Areni Zagreb predstavit će se preko 300 domaćih i stranih izlagača koje će činiti razni proizvođači hrane, mnogobrojni vinari, ugostitelji, izdavači, županije, Hrvatska gospodarska komora i mnogi drugi. Posebnost Hrvatskog festivala hrane i vina čini i raznolik popratni program koji će se održavati tijekom sva tri festivalska dana. Na čak dvije pozornice posjetitelji će imat priliku pratiti atraktivne kuharske show-ove vodećih domaćih i inozemnih kuhara, slastičara, autora kuharica, gastro blogera i domaćih zvijezda.