Recepti 07. prosinca 2023.

Dva lica bakalara - na bijelo i portugalski

Članak Povratak na članak
Komentari 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokotiuoko 00:35 25. Prosinac 2019.

    Niste naveli da je bakalar svjež (ne sušeni) !

  • kokotiuoko 00:33 25. Prosinac 2019.

    Sve ok sa ovim receptom portugalskog bakalara ali ste zaboravili da se pred kraj dodaju tvrdo kuhana jaja (cijela) i ona poprime lagani okus bakalara i poriluka !

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.