Recepti 04. veljače 2024.

U samo 3 koraka pripremi jednostavan kolač od sira

Članak Povratak na članak
Komentari 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maša82 23:58 29. Siječanj 2019.

    Ja bi rekla ligično raznisljajuci da se radi o 4-5 zlica šećera,vjerovatno stamparska greška. Inače kolač nebi bio nimalo sladak :)

  • tiha78 23:19 29. Siječanj 2019.

    i mene to zanima 4/5 zlica secera

  • kraljicam 15:17 29. Siječanj 2019.

    Mene bi samo zanimalo što znači 4/5 žlica šećera? Da li je to četiri petine ili? I koja je veličina žlice. Hvala!

  • Mrazov 16:47 17. Veljača 2019.

    4 do 5 jušnih žlica šećera, prilagodite svom ukusu :)

  • DadaAlfi 13:46 01. Veljača 2019.

    Ja sam jos visnje dodala na kremu od sira pa onda prelila drugu polovicu biskvita i zapekla. Oooodlican je! 👌

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.