La Martina Cakes Savršenstvo: Čokoladni profiteroli sa mliječnim preljevom Profiterole su rađene od tijesta koje se skuha, a zatim se peče. Ohladimo ih i punimo nadjevom po želji. Za prste poliz… Kolumne
La Martina Cakes Zapečeni zagorski štrukli sa sirom - omiljeni klasik! Hrvatsko tradicijsko jelo koje je najviše rasprostranjeno po kućanstvima zagorja, a ni mi ostali mu nismo ravnodušni. Kolumne
La Martina Cakes Baklava s orasima na novi, još slađi način Volite brzo i jednostavno? Onda ćete sigurno zavoljeti i ovaj recept. Kolumne
La Martina Cakes Cheesecake s kokosom koji neodoljivo podsjeća na omiljeni slatkiš Ako želite desert okusa Raffaello, onda ste na pravom mjestu! Nakon klasičnih torti odlučila sam se pomiješati ga s che… Kolumne
La Martina Cakes Pereci - tradicionalni njemački meki zalogaji Inspirirana putovanjem u Njemačku gdje je u svakoj pekarnici perec tradicionalni proizvod, kad sam došla doma morala sa… Kolumne
La Martina Cakes Jednostavan kolač od sira - u tri koraka do fantastične slastice Želite pripremiti nešto slatko, a nemate puno vremena? Ima jedan jako dobar recept, ali važi samo za one koji vole sir. Kolumne