Špajza 05. kolovoza 2019.

Napravite najkremastiji pire krumpir u životu!

Članak Povratak na članak
Komentari 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • isamar 08:27 01. Siječanj 2021.

    Lijepo napisano. Bravo. Tako ga i ja radim, koristim stonsku ručno ubranu sol Malabar papar 90% te 10% dovljeg papra sa Madagaskara. Kako volim ljuto dodam par kapi Tabasca. Mlijeko se zagrije, doda maslac i malo maslinova ulja. I na ... prikaži još!a kraju, mikseru i multipraktiku mjesto je samo u kanti za smeće!!!

  • brinamx 10:32 04. Prosinac 2015.

    Mikser neće krumpir pretvoriti u ljepljivu masu, ako je prava vrsta krumpira, ako se pire radi dok je krumpir vruć i ako prvo dodajemo mlijeko pa onda maslac, a nasuprot tome sa gnječilicom ostaju grudice ...

  • franjo2 12:12 04. Prosinac 2015.

    Kao da imamo veliki odabir krompir,nekada dobijam dojam,da kupujem smeće a ne krompir,rijetko da mogu nekada kupiti,ono što želim,moram kupovati,to što mi nude,drugo nema.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.