Špajza 25. siječnja 2018.

Korak po korak: Uzgojite starter za fini domaći kruh

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jo23 11:18 31. Listopad 2019.

    Upravo radim svoj starter i super ide! Zanima me samo kad prilikom izrade kruha uzmemo dio startera za izradu (napisala si 15g), sto radimo s preostalim starterom? Mozemo li ga staviti u zamrzivac ili hladnjak pa koristiti ponovno? Treba li ... prikaži još! onda opet ic u proces aktivacije? Lp

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.