Špajza 07. rujna 2017.

Mala škola savršenog rižota Mate Jankovića

Članak Povratak na članak
Komentari 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Karlolea 00:19 08. Rujan 2017.

    Evo pitanje za sve velike kuhare sa tv ekrana neka mi odgovore a tocnom odgovoru spremam veceru. Čemu služi hrana koju pripremaju??

  • Avatar Iva Jugović
    vanillaiva@gmail.com 15:37 07. Rujan 2017.

    Fascinanto kako se ljudi upute u kulinarski show s tim opusom znanja. Ja se ne usudim, a rižoto radim po najobičnijem talijanskom principu kako je Mate opisao već godinama.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.