Špajza 11. prosinca 2017.

Sedam tajni sočnog steaka Marija Čepeka

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vilim 13:03 22. Kolovoz 2015.

    Ovako pripremljeni odrezak najbollje ispadne od mesa koje je bilo zamrznuto tijekom proteklih 20 / dvadesetak / godina negdje u EU a koje je sada uvezeno i prodaje se na akciji kao HR proizvod ...!

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.