made in uk Recept dana: Pastirska pita s janjetinom Danas vam predstavljamo recept Marija Čepeka za pitu s janjetinom koja korijene vuče iz Velike Britanije Recepti
chefovi savjeti Sedam tajni sočnog steaka Marija Čepeka Iako mnogi misle da nije nikakav problem ispeći odrezak, umjetnost pripreme ovog kraljevskog komada mesa sa svim njegov… Špajza
Gastro.hr Slatko i slano lice jagoda Srce proljeća donosi toliku količnu svježeg sezonskog voća da ga je prava šteta ne iskoristiti u tisuću kombinacija.
Gastro.hr Toć od sipe s domaćom paštom Ovog tjedna iz kuhinje chefa Marija Čepeka izašla je još jedna ''morska'' poslastica, koju je pripremio na svoj, jedins…
Gastro.hr Rižoto od šparoga i škampi Kao idealno proljetno jelo chef restorana Vinodol Marijo Čepek preporučuje rižoto od šparoga i škampi.
Gastro.hr Kako do savršeno hrskave piletine? Chef Marijo Čepek otkrio nam je male tajne pripreme savršene domaće piletine koju poslužuje u zagrebačkom restoranu Vin…
Gastro.hr Slana i slatka jela sa smokvama Sezona smokava počela je i traje sve do rujna kada ovo rajsko voće doseže svoj vrhunac. Biljka je to koja se jednsotavn…
Gastro.hr Sve slasti janjetine Na nedavni poziv chefa Marija Čepeka posjetili smo zagrebački restoran Vinodol kako bi doživili janjetinu u njezinom pu…
Gastro.hr Namirnice moje kuhinje Pri našem zadnjem susretu s Marijo Čepekom, vlasnikom tvrtke Oblizeki i kulinarskim virtuozom koji je zaslužan za divne…
Gastro.hr Aromatična torta od ružmarina Marijo Čepek nedavno je posjetio zadarski restoran Bistro Gourmet Kalelargu gdje je u sklopu vlastite konzultantske tvr…
Gastro.hr "Uživajte domaću hranu" Hrvatski chef Marijo Čepek, ujedno i konzultant tvrtke Oblizeki specijalizirane za hranu i pića donosi recept za domaće…