26. veljače 2015.

Uključite se u natječaj, osvojite večeru za dvoje i podržite Pink Week

Članak Povratak na članak
Komentari 54
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • TanjaPot 08:57 27. Veljača 2015.

Zbog humanog cilja! Svaka aktivnonost koja ma i za gram može pomoći ženi koju je iznevjerilo njezino tijelo, ženi koja se budi I liježe sa zebnjom i strahovima od liječenja, od kraja ali i nastavka života u kojem će biti ... prikaži još!i žena manje nego ikad – vrijedi moje ali i svačije potpore.

• barbilab 20:52 28. Veljača 2015.

kada imas 63 godine i slucaj raka dojke u obitelji mamografija ti postane neizostavan pregled, podrzavam sve akcije i posebno kupnju ovog aparata. rado bih povela unuku Vuglec breg je nas izbor

• iva8 15:20 03. Ožujak 2015.

Mmmm :) ja bi rado jela u restoranu PANTARUL!

• iva8 15:26 03. Ožujak 2015.

Zena sam i suosjecam sa oboljelim zenama.. Zelim dati svoj doprinos u prevenciji i lijecenju raka dojki!

• narc 10:07 27. Veljača 2015.

ups. 2. dio: Odlučih se za Rougemarin iz znatiželje. Dragi i ja smo gurmani pa je na top ljestvici užitaka koje nas spajaju odlazak u restoran ili priprema hrane doma. Sretno svima i unaprijed hvala :) Sorry za dvaput nije stalo

• darkot 14:15 02. Ožujak 2015.

PINK WEEK -Biti žena je predivna nagrada od prirode. Biti to divno biće, nježnona prvi mah a opet jako i neustrašivo... simbol ljepote, dobrote i iskrene ljubavi. Biti žena, majka, sestra, nana.. sve nagrada do nagrade -ROUGEMARIN

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.