Zbog humanog cilja! Svaka aktivnonost koja ma i za gram može pomoći ženi koju je iznevjerilo njezino tijelo, ženi koja se budi I liježe sa zebnjom i strahovima od liječenja, od kraja ali i nastavka života u kojem će biti ... prikaži još!i žena manje nego ikad – vrijedi moje ali i svačije potpore.
kada imas 63 godine i slucaj raka dojke u obitelji mamografija ti postane neizostavan pregled, podrzavam sve akcije i posebno kupnju ovog aparata. rado bih povela unuku Vuglec breg je nas izbor
Zena sam i suosjecam sa oboljelim zenama.. Zelim dati svoj doprinos u prevenciji i lijecenju raka dojki!
ups. 2. dio: Odlučih se za Rougemarin iz znatiželje. Dragi i ja smo gurmani pa je na top ljestvici užitaka koje nas spajaju odlazak u restoran ili priprema hrane doma. Sretno svima i unaprijed hvala :) Sorry za dvaput nije stalo
PINK WEEK -Biti žena je predivna nagrada od prirode. Biti to divno biće, nježnona prvi mah a opet jako i neustrašivo... simbol ljepote, dobrote i iskrene ljubavi. Biti žena, majka, sestra, nana.. sve nagrada do nagrade -ROUGEMARIN