Špajza 03. lipnja 2018.

Zapamtite: Crveni krumpiri su za tavu, a žuti za pire

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • doradakota 13:44 15. Travanj 2016.

    pire se radi isključivo od starog bijelog/žutog krumpira, inače se dobije žvakača... dakle mladi ne dolazi u obzir. te ima mladog žutog krumpira koji je unutra fini bijeli:)

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.