Recenzije 15. ožujka 2017.

Vrijeme je da na(r)učite savršenu teletinu ispod peke

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sjajnobajnoo 13:23 15. Ožujak 2017.

    Ribafish,recept je za k. Zamisli da tikvice imaš ispod peke 2,5 h,sigurno bi izgledale kao tvoja fotka. Daj se uozbilji!!!

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.