Kolumne 13. veljače 2018.

Whisky Fair Zagreb 2018. – kako sam pio sa stilom

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jakaotakav 14:35 15. Veljača 2018.

    heh..drago mi je da smo bili zajedno na sajmu (ne zajedno nego u isto vrjeme) no da ispravim jedan krivi navod..naime američki viskiji ustvari nisu viskiji, nego burboni...razlika između škotskih i američkih viskija i burbona su u jednoj ali najbitnijoj ... prikaži još! stvari- viski se radi od ječma, a burboni od kukuruza, raži ili pšenice...tako da koliko god ameri htjeli da rade whiskey, ustvari rade burbon a škoti whiskey :) neka mi autor teksta oprosti na komentaru, no fact is a fact...

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.