Piše: Gastro Snob Le Mika - dijamanti i francuske palačinke Neki dan mi je seka poslala sliku s dijamantnim prstenom. Upitah ju ”Što si opljačkala zlatarnu Dodić?” Ona ”Zaručila s… Kolumne
ZINFANDEL'S Kako je proljetni meni donio pobjedu Hrvatskoj protiv Nigerije Gastro Snob piše vam o finoj hrani, dobrom društvu i neuspjelom pokušaju namještanja utakmice... Kolumne
Aperitivo bar Na doručku s Majom Bajamić: Lakše je glumiti druge nego biti ja "Ne mogu više otvoriti niti jedan portal, a da mi ne izleti Maja Bajamić. Sad kad je postala najveća zvijezda TLZP-a, s… Kolumne
Recenzija Gastro Snoba Konoba Dalmatino u Bolu na otoku Braču - tradicija užitka Već četvrtu godinu za redom idem u Internacionalnu ljetnu školu jazza u Bolu na otoku Braču. Osim svakodnevnog sviranja… Kolumne
Gastro snob Zrno Soli: Michelinova preporuka za riblji doživljaj Došao sam nedavno u Split s fenomenalnim američkim blues gitaristom, Yogijem Lonichem. Imao je koncert u splitskom Circ… Recenzije
Slainte! Whisky Fair Zagreb 2018. – kako sam pio sa stilom 4. Whisky Fair Zagreb 2018 održao se u petak i subotu, 9. i 10. veljače u Plaza Event Centru. Pogledajte kako se s pići… Kolumne
Magnolia Zagreb I slastičarnica, i mjesto za noćni izlazak! Lutajući hedonist Josip Novosel isprobao je i nešto jako slatko, pročitajte i pogledajte kako se proveo u Magnoliji! Kolumne
Wine bar Basement Sjajno mjesto za ljubitelje najboljih domaćih vina Naš novi kolumnist Josip Novosel, a.k.a. Gastro Snob, ovoga puta opisuje kako se proveo u jednom od najpoznatijih wine … Kolumne
El Bull Kako je Dubrava postala gastro destinacija Kao prvijenac našeg novog lutajućeg reportera i kolumnista Josipa Novosela, donosimo njegovu recenziju iz jedne potpuno… Kolumne
Recenzija Gastro Snoba Konoba Dalmatino na Bolu na Braču - tradicija užitka Već četvrtu godinu za redom idem u Internacionalnu ljetnu školu jazza u Bolu na otoku Braču. Osim svakodnevnog sviranja… Recenzije