Kolumne 10. svibnja 2018.

Na doručku s Majom Bajamić: Lakše je glumiti druge nego biti ja

foto: Dragi Vođa
gastro postao gastro.24sata.hr
"Ne mogu više otvoriti niti jedan portal, a da mi ne izleti Maja Bajamić. Sad kad je postala najveća zvijezda TLZP-a, svi stalno pišu o njoj. Pomislio sam – ako mogu drugi zarađivati na Maji, mogu i ja", rekao je naš kolumnist Gastro Snob i poveo Maju na - doručak!

Nazvao sam Maju neki dan i rekao: ”Majo, ‘ajmo na doručak u Aperitivo bar, a mogli bismo usput tamo strusit’ i par dobrih koktela. Ja častim.” Nasjela je. Trebalo joj je odmah biti sumnjivo kad sam rekao da častim. Nije bila ni svjesna da ću cijelo vrijeme snimati naš razgovor i onda to objaviti na portalu. Možda će me sad konačno početi čitati netko drugi, a ne samo rodbina i blagajnica Željka.

Postala si najveća zvijezda glazbenog showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Neki dan mi blagajnica u Dioni kaže: ”Moja mala Mirjana isto odlično pjeva, ali nju nitko ne zove na Novu Tv.” Kako su baš tebe odabrali Majo? Jesi im dosađivala k’o Jehovin svjedok?

Jesam. Pozdravi Mirjaninu mater:) Hahaha! Šala – zvali su me jer sam ubila audiciju, a razlog tome je taj što sa svakog aspekta volim sve sadržaje kojima je bogat ovaj show. Peace.

Kako se nosiš novostečenom slavom? Očekivao sam da ćeš doći na intervju u novoj Bembari, a ti k’o sirotek u trenirci na biciklu. Slava ti nije udarila u glavu ili si samo škrta?

Ne da mi se sad sjedat’ u bembaru i sređivat. Ipak imam intervju s tobom, a ti si iz Čučerja. Hahahah – šala, bicikl mi je najdraže i zasad jedino prijevozno sredstvo. Zove se Đurđica i obožavam ju. Službeno mi je vozilo već par godina. Obožavam se voziti, meditiram i rekreiram se istovremeno.

Aperitivo bar – Maja Bajamić
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr

 

Rekla mi je majka neki dan: ”Imamo neke građevinske radove u Čučerju. Ajde zovi onu Maju i pitaj ju koliko naplaćuje rušenje zidova.” Jesu ono bile prave daske i cigla ili si razbijala stiropor? Jesi razmišljala o karijeri na baušteli ili možda u UFC-u?

Sve pravo, kakav mrtvi stiropor!!  Nema labavo, rekao bi moj duhovni vođa Kandžija.

Trenutno radim na baušteli, ali sanjam o UFC-u.  Trenutno sam u nekim pregovorima, ali evo, imat ćeš ekskluzivu, ako Ronda skupi hrabrosti i pristane. Hahaha.

Filmski kokteli: Pulp Fiction i Goodfellas
 

 

Maja me u jednom trenutku prekinula i rekla da više neće odgovarati na prazan želudac. Naručio sam nam obilan doručak:)

 

Aperitivo bar – Lagani doručak
 
Doručak uz cocktail Pulp Fiction

Bila si Jasmin Stavros, Doris Dragović, Carl Douglas, Danijela Martinović…, imaš li neku želju, recimo da budeš Elio Pisak ili Milo Hrnić. Duško Lokin je dobar pjevač. Sad ćeš biti Beyonce. Imaš li tremu?

Nemam. Bit ću ”sitna”, vrckava i crna. Lakše je glumiti druge nego biti ja. Hahahahaah (već mi je smiješno)

Super si skinula Jasmina Stavrosa, ali mene nešto muči – Odakle tebi onako duboki glas? Sve je kriva ratifikacija Istanbulske konvencije. Više se ne zna tko je muško, a tko žensko.

Hvala ti. Ja sam sve što zamislim, a to je ponekad nezgodna stvar.

Rekla si da bi htjela upoznati Stavrosa. Kako bi reagirala da ti kaže: ”Majo, oponašaj Terezu Kesoviju, a ne mene?” Što bi ga zapravo pitala?

Pitala bih ga di je išao na frizuru te nezaboravne ‘89., a onda bih se pobrinula da ti posjetiš isti salon, da ti napokon obuzdaju tu grivu. Hahaha (Di će mi duša, Josipe)

Dok Maja nije gledala, zavirio sam u njezin dnevnik

Dnevnik Maje Bajamić
 

 

Imam poslovnu ideju za tebe. Bit ću ti manager i kad me klijent nazove, ja ću reć’: ”Pjevat će vam Maja na svadbi. Inače je 8 tisuća eura, a za vas 6.” Ti se samo maskiraj u Maju Šuput kad dođeš. Nitko neće skužiti. 

Može. Samo mi ti nemoj bit manager. Više bih voljela da si plesač/ica.

Aperitivo bar – Maja Bajamić
 

Možeš li mi reći tko će biti pobjednik TLZP-a? Neću nikom reć. Majke mi.

Nemaš ti te pare. Ahahaha

Aperitivo bar – Maja Bajamić

Skrivaš dečka k’o Nadan umjetnine. Što imaš reći u svoju obranu?

Za dečka… što, tko?!? Nadan? Nadanove zvijeri?! Rogovi, kljove… ?! Šta pričaš ti, J?!

Prije zadnjeg pitanja odlučio sam Maji naručiti američke palačinke. Šećera nikad dosta!

Za kraj možeš izreklamirati sebe, što radiš, kakvi su ti planovi. Neću ti uzeti ni kune za ovo!

Dobrodušan za popiiiiiiiiip. Radim. Vidit ćeš i čuti. Sve u svoje vrime.

Maja me zamolila da mi protrlja ćelavu glavu za sreću, a ja sam joj obećao ispuniti jednu želju.

Aperitivo Bar

Nazvao sam Stavrosa, a on je baš u tom trenutku krenuo kod Strugara po nove cipele. Zna čovjek šta valja. Rekao sam Maji – Ajmo do Strugara da te upoznam sa Stakijem.

Bolji sam od Aladinove svjetiljke:)

Salon cipela Strugar – Maja Bajamić i Jasmin Stavros
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr

 

Nakon kratkog upoznavanja, Stavros i Maja su i zapjevali:)


 

Ps: Molim te da pozoveš sve fanove da prate Dragog Vođu na Instagramu. https://www.instagram.com/dearleaderjoe/

Želim osjetiti dašak tvoje popularnosti.

Dragi fanovi, pratite Dragog Vođu na instagramu. Želi osjetiti dašak moje popularnosti. Ahahahahah! Love, peace!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.