Piše: Gastro Snob Le Mika - dijamanti i francuske palačinke Neki dan mi je seka poslala sliku s dijamantnim prstenom. Upitah ju ”Što si opljačkala zlatarnu Dodić?” Ona ”Zaručila s… Kolumne
ZINFANDEL'S Kako je proljetni meni donio pobjedu Hrvatskoj protiv Nigerije Gastro Snob piše vam o finoj hrani, dobrom društvu i neuspjelom pokušaju namještanja utakmice... Kolumne
Aperitivo bar Na doručku s Majom Bajamić: Lakše je glumiti druge nego biti ja "Ne mogu više otvoriti niti jedan portal, a da mi ne izleti Maja Bajamić. Sad kad je postala najveća zvijezda TLZP-a, s… Kolumne
Gastro snob Zrno Soli: Michelinova preporuka za riblji doživljaj Došao sam nedavno u Split s fenomenalnim američkim blues gitaristom, Yogijem Lonichem. Imao je koncert u splitskom Circ… Recenzije
Recenzija Gastro Snoba Konoba Dalmatino na Bolu na Braču - tradicija užitka Već četvrtu godinu za redom idem u Internacionalnu ljetnu školu jazza u Bolu na otoku Braču. Osim svakodnevnog sviranja… Recenzije