Kolumne Gastrolovci 14. siječnja 2024.

Zapečeni štrukli - za svaku priliku i u svako doba godine

Članak Povratak na članak
Komentari 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dalibor111 08:15 07. Studeni 2021.

    BTW, ovo tvoje čak niti ne liči na štrukle....ne liči na ništa

  • dalibor111 14:31 06. Studeni 2021.

    to ti je štrudla, za štrukle tijesto mora biti deblje....ne kažem da ovo ne valja, ali probaj sa debljim

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.