začinjeno s ljubavlju Pasteis de nata - slatki zalogajčići s lisnatim tijestom Jeste li već probali pasteis de nata, tradicionalne portugalske poslastice od lisnatog tijesta? Kolumne
začinjeno s ljubavlju Ova izvanredna torta neodoljivo podsjeća na knedle sa šljivama Knedle sa šljivama su jedan od pravih i prvih vjesnika jeseni i jedno su od omiljenijih jela kod nas. One klasične s ... Kolumne
začinjeno s ljubavlju Pravi specijalitet: Oslić na hrskavom batatu Gastrolovac Vedran Bošković pripremio je recept dostojan vrhunskih restorana... Kolumne
začinjeno s ljubavlju Na Žrnovskoj makarunadi pojelo se gotovo 300 kila makaruna Godišnji odmor nas je ove godine odveo put Korčule. Smjestili smo se u uvali Tri žala, koji kilometar od Žrnova i sve... Kolumne
začinjeno s ljubavlju Sočne punjene rajčice - ljetni ručak za koji ne treba puno pripreme Gastrolovac Vedran Bošković rajčice je napunio mesom, zapekao ih i poslužio uz tikvice, oraščiće i grožđe... Kolumne
Začinjeno s ljubavlju Tart sa šparogama, sirom i jajima - brže ne može! Reći ću Vam nešto, gotovo, već razvaljano lisnato tijesto je spas! Znate one trenutke kada trebate nešto na brzinu pr... Kolumne
Začinjeno s ljubavlju Nizozemska palačinka s umakom od limuna i bobičastim voćem Na posljednjem gastro meetup-u, na kojem su tema bile palačinke, Vedran s bloga Začinjeno s ljubavlju pripremio nam j... Kolumne
Začinjeno s ljubavlju Brzi kruh s pivom i džem od luka idealan su par Blagdanski Gastro meetup donio nam je divna jela s pivom, a jedno od dražih svakako je i ovaj raskošan kruh u kombina... Recepti
Začinjeno s ljubavlju Pijani šaran s grah salatom i krumpirom na blagdanski način Badnjak u Slavoniji je rezerviran većinom samo za jednu vrstu ribe. Po meni, to je kralj slatkovodnih riba, riječ je,... Kolumne
Začinjeno s ljubavlju Jedno tijesto, dva recepta: Rolice s pestom i savijača od šljiva Na trećem gastro meetup-u mijesili smo tijesta, kuhali čaj i kavu, a sve smo dodatno začinili kvalitetnim vinima i do... Špajza
Začinjeno s ljubavlju Curry juha od buče s piletinom - novo ruho poznatih okusa Evo mene opet s jednim receptom na žlicu. Mogu samo reći i neka me jer ovo jelo je toliko jednostavno za pripremiti a... Kolumne
Začinjeno s ljubavlju Juha od rajčice s kozicama - začinite dan na najfiniji način Zadnje rajčice u našem vrtu su sazorile i označile početak priprema vrta za zimu. Kako sam napravio s krastavcima sli... Kolumne
Začinjeno s ljubavlju Nove ideje: Krastavci punjeni kobasicom, parmezanom i fetom Sezona krastavaca je na izmaku, barem ovih domaćih iz “kućnog uzgoja”, a kako bi se dostojno pozdravili do sljedeće g... Kolumne
začinjeno s ljubavlju! Vedranov sataraš: S vrta u pećnicu Sataraš iliti bećarac, kako se još naziva u određenim dijelovima Slavonije, jedno je od mojih omiljenih ljetnih jela.... Kolumne
Gastro blog meet up Ceviche: Brancin i avokado ljube se na hrskavom tostu Bruschette su uvijek dobra ideja, a kada nam ih pripremi Vedran s bloga Začinjeno s ljubavlju postaju grickalica koju... Recepti
Začinjeno s ljubavlju Hasselback tikvice - je li ovo novi omiljeni recept sezone? Nešto mi je malo usporio ritam objavljivanja recepata, ne volim to, ali dogodi mi se ta faza s vremena na vrijeme. Iz... Kolumne
Začinjeno s ljubavlju Prženi pileći želuci - ručak kojem ćete se poželjeti vratiti "Tu sam tu sam, malo manje aktivan na blogu, ali nikad aktivniji u kuhinji. Dođe to tako s vremena na vrijeme…", reka... Kolumne
Začinjeno s ljubavlju Genijalno: Fini, gusti gulaš od veprovine u kruhu Nema boljeg jela za hladne dane od finog gulaša na gusto uz čašu finog vina... Kolumne
Začinjeno s ljubavlju Postblagdanski truffles od bijele čokolade Ako vam još uvijek nije dosta slatkog blagdanskog uživanja, donosimo vam recept koji će vas zasigurno oduševiti. Ne z... Kolumne
Začinjeno s ljubavlju Fino varivo od crvene leće i sezonskog povrća Stižu nam blagdani, a samim time i pomalo neumjerenosti u jelu i piću. Kod nekih samo naravno, ne kod svih. Ili? Ovo ... Kolumne