06. travnja 2016.

Kako ispeći pileća prsa u pećnici?

Pileca prsa
1/2
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Jednominuti video trik zove na spremanje ukusne i slasne piletine

Umjesto klasičnog pečenja na tavi, pripremite piletinu u pećnici. Jednostavno pleh namažite maslacem, pileća prsa začinite i pokrijte namašćenim papirom za pečenje.

Pecite u pećnici dvadesetak minuta na 200 stupnjeva.

Dobar tek!

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zlatan 15:58 06. Travanj 2016.

    Pozz! Ja sam početnik u kuhanju pa me zanima! Mogu li se ubaciti i ostali kokošiji rezervni dijelovi tj bataci, krilca :))