Listopad u Centru za kulturu prehrane prepun je novih kulinarskih druženja. Od osnovnog tečaja za sve zaljubljenike u pivo koji počinje već 1. listopada, preko japanske kuhinje na kojoj će se polaznici okušati u izradi sushija i gyoza, do tjedna restorana u trajanju od 7. do 16 listopada koji će uključivati minglanje, kuhanje, večeru i vino za samo 100 kn.
Negdje između, točnije 5. listopada, u Centar za kulturu prehrane možete nakon posla na after work kuliranje. Sredina mjeseca zadužena je za malu pivsku školu craft piva, vinski tečaj i školu vege kuhinje na kojima ćete moći naučiti sve o zamjenama za meso.
Mala škola slastičarstva 20. listopada, bit će korisna za one koji žele naučiti više o pripremi krema za kolače, a 24.10. održat će se simpatična radionica za roditelje i djecu na kojoj će se kuhati četiri ručka nabrzaka.
U okusima Kine polaznici će moći uživati 25. listopada. Domaća tjestenina i umaci na redu su 27. listopada, a radionica mesnih delicija – od predjela do deserta 28. listopada.
Cijeli program pogledajte na Facebook stranicama Centra za kulturu prehrane.