Ovoga puta izdvajamo radionicu Mesne delicije i to od predjela do deserta.
Radionicu vodi Andrea Cukrov, poznata blogerica koja stoji iza bloga Voće i povrće. Kroz pripremu 5 savršenih recepata ovladat ćete različitim tehnikama pripreme mesa. Uz svaki recept radi se i prilog:
Pačja pašteta + domaći kruh
Osso Bucco + pire
Domaći burger x 3 okusa + domaće pecivo
Mesna rolada + salata
Hrskava panceta s čokoladom Mesne delicije od predjela do deserta
A to je samo jedna od niza radionica:
01.-03.04. WSET – Vinska škola
05.04. Put oko svijeta kroz kuhinju: TAJLAND
09.04. The Beer Academy "How to Judge Beer" (Kako prosuditi pivo)
10.04. The Beer Academy "Foundation Course" (Osnovni tečaj)
12.04. Put oko svijeta kroz kuhinju: JAPAN: Sushi & Yakitori
13.04. MESNE delicije: 5 recepata od predjela do deserta!
14.04. Škola vege kuhinje 7/10 : Vege slastice & kolači!
15.04. Mala škola slastičarstva 7/10 - Zdrave slastice
19.04. Put oko svijeta kroz kuhinju: BALI
20.04. Roditelji & djeca kuhaju: 4 ručka nabrzaka!
21.04. Proljetni detoks: Superfood & Zeleni sokovi
25.04. Mala pivska škola
26.04. Put oko svijeta kroz kuhinju: JAPAN: Yaki-udon & Yakitori
27.04. Škola kuhanja 4/6: Crveno meso
29.04. Put oko svijeta kroz kuhinju: JAPAN
Broj mjesta je ograničen - 12 polaznika po radionici!
Informacije: www.kulturaprehrane.hr
Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr i 091 48144 66
Veselimo se druženju i kuhanju!