28. ožujka 2016.

Škola kuhanja: Mesne delicije od predjela do deserta

Hamburger
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Centar za kulturu prehrane nastavlja sa svojim sjajnim radionicama na kojima možete naučiti kuhati novo i bolje!

Ovoga puta izdvajamo radionicu Mesne delicije i to od predjela do deserta.

Radionicu vodi Andrea Cukrov, poznata blogerica koja stoji iza bloga Voće i povrće. Kroz pripremu 5 savršenih recepata ovladat ćete različitim tehnikama pripreme mesa. Uz svaki recept radi se i prilog:

Pačja pašteta + domaći kruh
Osso Bucco + pire
Domaći burger x 3 okusa + domaće pecivo
Mesna rolada + salata
Hrskava panceta s čokoladom Mesne delicije od predjela do deserta

A to je samo jedna od niza radionica:

Kuhanje | Author: facebook foto: facebook

01.-03.04. WSET – Vinska škola

05.04. Put oko svijeta kroz kuhinju: TAJLAND

09.04. The Beer Academy "How to Judge Beer" (Kako prosuditi pivo)

10.04. The Beer Academy "Foundation Course" (Osnovni tečaj)

12.04. Put oko svijeta kroz kuhinju: JAPAN: Sushi & Yakitori

13.04. MESNE delicije: 5 recepata od predjela do deserta!

14.04. Škola vege kuhinje 7/10 : Vege slastice & kolači!

15.04. Mala škola slastičarstva 7/10 - Zdrave slastice

19.04. Put oko svijeta kroz kuhinju: BALI

20.04. Roditelji & djeca kuhaju: 4 ručka nabrzaka!

21.04. Proljetni detoks: Superfood & Zeleni sokovi

25.04. Mala pivska škola

26.04. Put oko svijeta kroz kuhinju: JAPAN: Yaki-udon & Yakitori

27.04. Škola kuhanja 4/6: Crveno meso

29.04. Put oko svijeta kroz kuhinju: JAPAN

 

Broj mjesta je ograničen - 12 polaznika po radionici!
Informacije: www.kulturaprehrane.hr
Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr i 091 48144 66

Veselimo se druženju i kuhanju!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.