01. studenoga 2016.

Kako savršeno ispeći češnjak u pećnici i pretvoriti ga u ukusan namaz

Češnjak
1/2
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Pogledajte kako lako možete češnjak pretvoriti u ukusan namaz za prepečeni kruh

Za početak zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva, uzmite režanj češnjaka i odrežite mu vrhove. Stavite ga na aluminijsku foliju i prelijte maslinovim uljem. Zamotajte foliju i pecite u zagrijanoj pećnici oko 40 minuta. Tako vrućeg izvadite iz opne nožem i mažite na prepečeni kruh. Provjerite detalje u priloženom videu.

Dobit ćete pikantni namaz bez puno uloženog truda, uživajte!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.