23. listopada 2013.

Kako sačuvati voće i povrće?

dehidrator 470.jpg
1/2
gastro postao gastro.24sata.hr
Dehidrator je odlično riješenje za sve pobornike čuvanja svježe hrane jer je sušenje jedna od najstarijih i najlakših metoda očuvanja hrane.

Hrana iz koje se ukloni vlaga postaje manja i lakša. Takva je hrana puno lakša od iste takve neosušene i nije joj potrebno hlađenje. Ako ste pristalica lakih i zdravih, kod kuće spremljenih obroka, ili tražite jednostavan način kako ćete sačuvati prirodno uzgojeno voće, povrće, ljekovite i začinske biljke ili čak i meso, pravi je izbor novi dehidrator hrane Gorenje FDK24DW. Sa svojih 5 širokih odvojivih plitica, podesivih po visini (2,8 cm ili 5 cm visine).

Dehidrator Gorenje može savršeno osušiti i time sačuvati čak i velike komade voća (jabuke, kruške, šljive…), povrća( rajčice, sve vrste zelenja za juhe…),gljiva, mesa, itd. On je tih, lako se koristi i čisti, ima digitalno namještanje upravljačkih postavki i vremena, omogućava vrijeme sušenja od 30 min do 19 h i 30 min. Kod kuće pripremljeni, zdravi laki obroci tako će vam biti uvijek pri ruci. Dehidrator je tih, lako se koristi i čisti i ima digitalno namještanje upravljačkih postavki i vremena. Kod kuće pripremljeni, zdravi laki obroci će vam tako biti uvijek pri ruci. Preporučena maloprodajna cijena je 399,00 kn

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.