Preporuka za prosinac Kako je satima jesti i piti u restoranu s Michelinovom preporukom u Zagrebu? Tražiš posebno mjesto za intimno druženje uz sjajnu hranu u ovo blagdansko doba godine? Želiš iznenaditi voljenu osobu … Recenzije
Mastercard i Maestro® Sjajni novi okusi i avanture kriju se iza naziva "Sladokusac"! Imate Mastercard? Prepustite se i uživajte u zbilja sjajnim gastro pogodnostima. Špajza
chillajte i grillajte Na Bundeku će grillati i chef Marin Rendić Na Chill&Grillu roštiljat će i Marin Rendić, vlasnik i glavni chef Bistroa Apetit... Špajza
VINA VEZAK Odlična večer u Bistrou Apetit uz vina Vezak Na ugodnoj večeri u zagrebačkom restoranu Bistro Apetit predstavljena su vina brenda Vezak. Špajza
S Mastercardom® na klopu Recenzija: Bistro Apetit i moćna kuhinja Marina Rendića U divnoj prirodi, u intimi grada Zagreba, daleko od pogleda i kao stvoren za uživanje, nalazi se Bistro Apetit by Marin… Recenzije
Toplina.... Varivo od slanutka s buncekom Napokon možemo i službeno otvoriti sezonu suhog mesa. Savršena zimska namirnica koja pristaje uz variva, grahorice, kis… Recepti
Do zadnjeg zalogaja... Isprobali smo novi zimski meni Bistroa Apetit Jedan od najboljih zagrebačkih, ali i hrvatskih restorana, Bistro Apetit, od ovog tjedna ima novi, zimski meni kojeg od… Najave
Che bello! Sjajna novost za ljubitelje organskih vina iz Toscane U predivnom ambijentu Bistroa Apetit, uz autorske sljedove novog executive chefa Tea Ivaniševića, predstavljena su vina… Špajza
Gastro.hr Najbolje od Slovenije u Bistrou Apetit Gosti Bistroa Apetit imali su prilike uživati u vrhunskim slovenskim vinima sljubljenim s posebnom hranom
Gastro.hr Saints Hills vina u Bistrou Apetit Hrvatske autohtone sorte i vina proizvedena na moderan način, ali uz poštivanje tradicije obilježja su vinarije Saints …
Gastro.hr Video: Kuhinja chefa Rudolfa Štefana Nemam ništa protiv pizze, ali nećete je naći na meniju Pelegrinija. Gosti se znaju naljutiti zbog toga - govori chef Ru…