Uglavnom, sudeći po reakcijama u mom domu - vjerujem da nećete moći odoljeti.
Rolade:
- 1 paket Ledo lisnatog tijesta (2 kocke)
 - 6 šnita topljivog sira
 - 4 fileta pilećih prsa
 - začini - sol, papar
 
Priprema:
- Razvaljate lisnato tijesto svako posebno, da dobijete dvije kocke.
 - Na svako razvaljanu kocku složite sir i pileća prsa koja ste prethodno začinili i po potrebi istanjili batom za meso.
 - Rolade zarolate i stavite u kalup za pečenje, koji ste obložili papirom za pečenje.
 - Pečete na 180-200 stupnjeva oko 30 minuta. Sve ovisi o pećnici (provjeravajte što se događa)
 
Umak:
- 4 velika šampinjona
 - 1 mala glavica ljubičastog luka (naravno da možete staviti crveni luk)
 - 250 ml vrhnja za kuhanje
 - 1 mala žličica brašna ili gustina mlijeko po potrebi
 - začini - sol, papar
 
Priprema:
- U tavu stavite maslac ili ulje. Dodate sitno nasjeckan luk i tanko narezane šampinjone. Pirjate na laganoj vatri dok sastojci ne omekšaju.
 - Dodate žličicu brašna ili gustina. Sve promiješate.
 - Ulijete vrhnje za kuhanje, dodate začine.
 - Dok se umak lagano kuha, postepeno dodajte mlijeko kako bi održavali tečnost pri kuhanju i da vam se umak ne bi previše zgusnuo.
 - Umak kuhate oko 15 minuta
 
Toplo preporučujem ovu finu kombinaciju u kojoj ćete zajamčeno uživati.
Gracijelu možete pratiti na njenom blogu Slatki začin i FB stranici!