gastro postao
Ovi keksići su vrlo jednostavni za napraviti, a gotovi su u svega 30 minuta
Bezglutenski keksići s medom savršeni su u spoju s čokoladom.
Sastojci:
- 170g kokosovog brašna
- 2 žlice meda
- 1/4 žlićice ekstrakta vanilije
- 1 bjelanjak
- 200g čokolade
Priprema:
- Bjelanjak lagano izmutite pjenjačom dok ne postane lagano pjenast. Dodajte med i vaniliju.
- Na kraju umiješajte kokosovo brašno i pomoću žlice za sladoled nanesite smjesu na pleh.
- Pecite u pećnici zagrijanoj na 170 stupnjeva, 9-11 minuta, pazeći da keksići ne zagore. Dok se keksići hlade, otopite čokoladu.
- Ohlađene keksiće umočite u čokoladu, a ostatak čokolade stavite u slastičarsku vrećicu. Nanesite čokoladu zig-zag i stavite u hladnjak na 30ak minuta. Uživajte!
Marka možete pratiti na njegovom Instagram profilu marko_bakes i blogu marko bakes