Kolumne 13. travnja 2018.

Rapsodija burgera u Fabrique grill&beer

foto: Fabrique Osijek
gastro postao gastro.24sata.hr
Ožujak je u Fabrique grill & beeru prošao u znaku burgera

Svaki tjedan u mjesecu na menuu je bio jedan poseban burger, koji inače nije dio standardne ponude. Fabrique interaktivno komunicira sa svojim klijentima, te oni putem društvenih mreža ocjenjuju tjedne burger specijale, a imaju priliku i osvojiti nagradnu konzumaciju. No krenimo redom, s predstavljanjem svih burger specijala iz ožujka i prve polovice travnja.

Zadnji tjedan u ožujku u ponudi je Cheese king. Ovaj kraljevski burger sastoji se kombinacije pohanoga sira i slanine u cheese umaku.  Znači pohani sir i još umak na bazi sira! Naravno, budući da se Fabrique nalazi u Slavoniji, tu je i neizostavna slanina, koja je u ovome slučaju i hrskava. Naravno tu je i mix salata (rajčica/zelena salata), a sve to je u domaćem pecivu. Naravno i slasni krumpirići idu uz to.

 | Author: Fabrique Osijek foto: Fabrique Osijek

Tjedan ranije u ponudi je bio Hemp burger – burger na bazi konopljinog brašna, preliven kremastim umakom uz mix salata u domaćem pecivu. U sastav ovog burgera ulaze - krupno mljevena junetina, brašno od konoplje, prženi luk, creamy sauce, crvena kupus salata, rajčica, zelena salata, domaće pecivo i krumpirići. Pun pogodak, a savršeno prija uz Valens svijetlo pivo.

 | Author: Fabrique Osijek foto: Fabrique Osijek

Mister NO.2 u ponudi je bio od 8. do 15. ožujka, a sadržavao je 150 grama krupno mljevene junetine, francusku salatu, rukolu, prženi crveni luk, creamy sauce, domaće pecivo i krumpiriće. Mjesec burger specijala započet je s Mister NO.1 koji je u ponudi bio od 1. do 7. ožujka. On objedinjuje 150 grama krupno mljevene junetine, zapečeni grah, bukovaču, rajčicu, rukolu, umak od crnog piva i chillija, domaće pecivo i krumpiriće. 

 | Author: Fabrique Osijek foto: Fabrique Osijek

Budući da se u ožujku obilježava međunarodni dan žena, Fabrique je odlučio počastiti pripadnice ljepšega spola ne samo 8. ožujka, već čitav ožujak tijekom kojeg su posjetiteljice imale popust od 20% na sve proizvode i usluge. Jedna od novina u Fabrique je i to što u ožujku uveli dostavu, pa gurmani u njihovim delicijama mogu uživati i kod kuće. Za dan svetoga Patrika svi posjetitelji su uživali u popustu na sva piva (a njih u Fabriqueu stvarno ima pregršt, i craft i industrijskih) od 20%. Također jednog sretnoga konzumenta njihovih delicija su počastili vikend putovanjem u meku ćevapa i grilla – Sarajevo.

I u travnju nastavljaju s tjednim burger specijalima. Ovaj tjedan je u znaku tortilja burgera. Riječ je o njihovom standardnom burgeru zamotanom u tortilju. Obavezno probati! Tjedan ranije u ponudi je bio spring burger. Ekipa Fabrique beer & grilla odlučila je svoje goste motivirati na detoksikaciju nakon blagdanskog pretjerivanja s unošenjem ogromnih količina hrane i pića. Spring burger spaja pire od cvjetače i šampinjone s roštilja, a uz to još idu i vlasac, zelena salata, rajčica i kiseli krastavci.

 | Author: Fabrique Osijek foto: Fabrique Osijek

S prvim zrakama proljetnoga sunca otvorili su i beer garden terasu s maštovitim detaljima. Fabrique je specifičan po tome što ima dvije ljetne terase, a i druga, koja se nalazi na Trgu slobode se otvara uskoro. Fabrique je definitivno postao mjesto gdje možete pojesti najmaštovitije burgere u Slavoniji. Budući da je ekipa iz Fabrique grill & beera interaktivna i voli komunicirati sa svojim klijentima na društvenim mrežama pošaljite im i svoje sugestije za jedan od burger specijala u nadolazećim tjednima. Poznavajući njihovu predanost poslu i želju za inovacijama i osluškivanjem pulsa posjetitelja ako je prijedlog dobar ne sumnjam da će ga uvrstiti u ponudu.

 | Author: Fabrique Osijek foto: Fabrique Osijek

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.