Kolumne 11. lipnja 2018.

Što je zajedničko kavi i roštilju?

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Što je proljeće bez roštiljanja? Isto što i muškarac bez brkova. Pala je odluka da napokon kupimo roštilj.

Svake godine u ovo vrijeme sa svojim suprugom vodim rasprave treba li nam zaista električni roštilj. Do ove godine uvijek bi se nekako ta ideja izgubila po putu, novac bi preraspodijelili na nešto bitnije, prošlo bi proljeće pa ljeto i jednostavno bi to nekako palo u zaborav... Sve do idućeg proljeća.

Kako smo ove godine ušli u novi stan, a time i u novu prostranu kuhinju -  napokon smo se odlučili na kupnju električnog roštilja (uspio me nagovoriti). 

 | Author: Promo foto: Promo

Nakon par sati koliko sam provela kopajući poput kakvog arheologa po bespućima interneta ne bi li našla BEST BUY roštilj odlučili smo se za Pevec. Sjeli smo u automobil, bacili novčić da on odluči idemo li u onaj na Črnomercu ili Žitnjaku. Idemo na Črnomerac. I naravno, kako to biva u shoppingu, nikad ne ideš uzeti samo ono po što si došao, već krene razgledavanje. Al' danas jednostavno nije bio moj dan, nisam imala živaca za šetanje, gledanje i biranje (pitam se bi li tako bilo da su cipele u pitanju).

Kako ne bi proširila dalje nervozu, a ne treba puno, odlučila sam sjesti u Pevecov kafić - SamoFino. Naručila sam kavu, sok i uživala dok je suprug razgledavao i birao roštilj. Nisam ni primijetila kako je vrijeme brzo prošlo, samo se za stolom pojavio s kutijom. Kako bi i on predahnuo od shoppingiranja, naručio je kavu i kroasan, zajedno smo uživali i raspravljali gdje ćemo staviti novi roštilj.

 | Author: Promo foto: Promo

 

Veselimo se ukusnoj piletini, sočnim kobasicama i neodoljivom povrću s grilla!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.