26. siječnja 2016.

Naučite kuhati kineske specijalitete!

Kineski institut
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
KULINARSKI INSTITUT KUL IN iz Siska u Novoj 2016. godini, nakon dugogodišnje uspješne suradnje sa talijanskom kulinarskom školom ALMA, objavljuje novu internacionalnu suradnju i ekspanziju prema istoku te s izuzetnim zadovoljstvom predstavlja kineski kulinarski institut iz Hong Konga

Kulinarski Institut Kul IN od svog osnutka 2011. godine u Sisku uspješno njeguje internacionalnu suradnju s kulinarskom školom ALMA iz Italije pružajući svojim polaznicima bogato internacionalno iskustvo u školovanju i praksi u međunarodnom studentskom okruženju formirajući tako buduće profesionalne kuhare s naglaskom na specijalizaciji u talijanskoj gastronomiji. Uz ostale lokalne programe s izuzetnim zadovoljstvom najavljuju novu internacionalnu suradnju sa kineskim kulinarskim institutom iz Hong Konga.

Kako bi uspjeli predstaviti samo mali dio ove bogate gastronomske priče predvidjeli su trodnevne radionice u jutarnjem i popodnevnom terminu, kao i degustaciju kineskih specijaliteta iz ruku vrhunskih majstora sa kineskog kulinarskog instituta (CCI). Ovisno o složenosti pripreme jela, radionice su podijeljene na kuhare amatere (srijeda 27.01.), poluprofesionalce (četvrtak 28.01.) i profesionalce (petak 29.01.). Birati možete između termina od 09 do 12 ili 14 do 17 sati.

Ukoliko još uvijek niste sigurni želite li sudjelovati u samoj radionici prepustite se aromama čarobnog istoka koje će preplaviti Sisak te im se pridružite na prezentaciji i degustaciji kineskih delicija. Prijave za prezentacije i radionice su još uvijek otvorene, pa navratite i naučite nešto novo!

Radionice se održavaju u Kulinarskom Institutu Kul IN: Capraška ulica 12, 44010 Sisak.

Prijaviti se možete putem e-maila info@kulinst.com te na brojeve telefona 044/538 880 i 099 241 4806.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.