slavlje okusa Tjedan talijanske kuhinje u sisačkom Kul IN-u U sklopu Tjedna talijanske kuhinje u sisačkom Kul IN-u održat će se masterclass chefa Paca Zanobinija, ali i natjecanje… Najave
fora natjecanje Traže se (budući) majstori talijanske kuhinje Dokaži da si ti leži talijanske kuhinja i osvoji vrijednu stipendiju za školovanje na prestižnoj talijanskoj kulinarsko… Najave
spoj tradicije i modernog Super ideja - tradicionalna zagorska jela, ali na moderan način U Radoboju, u srcu Zagorja, održan je odličan cooking show na kojem su predavači i kuhari sisačkog Kul IN-a tradicional… Špajza
zanimljiv gastro event Kako tradicionalna zagorska jela učiniti modernima U Hiži zagorskih štruklji u Radoboju ovog će se petka održati zanimljiv event i cooking show. Tipična zagorska jela u m… Najave
sjajan masterclass Kako uskladiti prirodu i modernu gastronomiju "Momenti prirode u modernoj gastronomiji" naziv je sjajnog masterclassa koji će voditi chefovi Ema i Bogomil Križ u sis… Najave
gastro oaza u Jablancu U Kul IN Ablani lokalne namirnice su prave zvijezde! Novootvoreni hotel Kul In Ablana zamišljen je kao platforma za razvoj mladih chefova, slastičara i sommeliera kroz pril… Špajza
Chill&Grill Akademija Zdravko Perić: "Tajna dobrog roštilja je u kvalitetnom mesu, ali i u sjajnom dr… Uoči Chill&Grill Akademije koja će se u subotu održati na zagrebačkom Bundeku, jedan od mentora grill ekipa, chef Zdrav… Najave
intervju "Ako je hrana savršena, i fotografija će bolje izgledati!" Slastičarka, stilistica hrane i fotografkinja Vedrana Barišić Burazin u sisačkom Kul IN-u odnedavno predaje novi predme… Špajza
vinar u školskim klupama Vinar Damir Josić nema mira, nakon kuharske 'ganja' i slastičarsku diplomu Godine 2019. vinar Damir Josić počeo je svoj kulinarski put u sisačkom Kul IN-u. Sada želi postati i slastičar te za re… Najave
škola kuhanja Sjajne radionice sisačkog Kul IN-a! Škole kuhanja su sve jači trend u svijetu, a osim Zagreba i Splita, u nas se i u Sisku pojavila jedna sjajna ekipa koja… Recenzije
Gastro.hr Naučite kuhati kineske specijalitete! KULINARSKI INSTITUT KUL IN iz Siska u Novoj 2016. godini, nakon dugogodišnje uspješne suradnje sa talijanskom kulinarsk…
Gastro.hr Ovo su mladi kuhari za koje ćete sigurno još čuti Goran, Tomislav i Dragoslav znaju da je njihova profesija u stalnom pokretu stoga svima savjetuju stalne edukacije i pr…