21. travnja 2016.

Mala škola kuhanja: Kuhaona zove na nove radionice u svibnju!

Kuhaona
foto: Gastro.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
Smještena na korak iznad Dolca, na početku divne stare Opatovine, Kuhaona i ovaj mjesec ima sjajne radionice za sve one koji žele naučiti, ili poboljšati svoje kulinarske sposobnosti!

Dragi polaznici i ljubitelji Kuhaone, kao i svih prijašnjih mjeseci ona i nadalje osluškuje vaše prijedloge za nove teme kulinarskih i slastičarskih radionica.

Stoga pogledajte njihov svibanjski menu i odaberite svoje favorite!

Azijska kuhinja i nadalje je vrlo popularna i privlači najveći broj polaznika pa vas u svibnju ponovno vodimo u daleki Japan, ali pripremamo i bunse (kineska parena peciva) te zanimljiv roštilj na azijski način.

Marijana Zlomislić će vas podučiti kako pripremiti specijalitete meksičke kuhinje, te sve popularnije američke sendviče.

Kuhaona | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Svibanj donosi čak tri slatke radionice.

Za početak tu su fini prhki tartovi i dugoočekivana radionica macaronsa pod vodstvom Petre Jelenić, a uz Moniku Kos ćete naučiti kako pripremiti kekse i domaće lizalice s ušećernim cvijećem.

Odaberite temu, uplatite radionicu i time osigurajte mjesto za nova kulinarska iskustva i druženja.

Teme radionica:

03.05.2016. Japanska kuhinja – Predavač: Ivan Milas
05.05.2016. Meksički specijaliteti – Predavač: Marijana Zlomislić
10.05.2016. Buns-kineska parena peciva – Predavač: Vid Nikolić
12.05.2016. Fini tartovi – Predavač: Petra Jelenić
17.05.2016. Macarons – Predavač: Petra Jelenić
19.05.2016. Američki sendviči – Predavač: Marijana Zlomislić
24.05.2016. Rascvjetane slastice – Predavač: Monika Kos
31.05.2016. Azijski roštilj – Predavač: Vid Nikolić

Detaljnije o pojedinim radionicama pročitajte ovdje.

Vidimo se u Kuhaoni!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.