Dragi polaznici i ljubitelji Kuhaone, kao i svih prijašnjih mjeseci ona i nadalje osluškuje vaše prijedloge za nove teme kulinarskih i slastičarskih radionica.
Stoga pogledajte njihov svibanjski menu i odaberite svoje favorite!
Azijska kuhinja i nadalje je vrlo popularna i privlači najveći broj polaznika pa vas u svibnju ponovno vodimo u daleki Japan, ali pripremamo i bunse (kineska parena peciva) te zanimljiv roštilj na azijski način.
Marijana Zlomislić će vas podučiti kako pripremiti specijalitete meksičke kuhinje, te sve popularnije američke sendviče.

Svibanj donosi čak tri slatke radionice.
Za početak tu su fini prhki tartovi i dugoočekivana radionica macaronsa pod vodstvom Petre Jelenić, a uz Moniku Kos ćete naučiti kako pripremiti kekse i domaće lizalice s ušećernim cvijećem.
Odaberite temu, uplatite radionicu i time osigurajte mjesto za nova kulinarska iskustva i druženja.
Teme radionica:
03.05.2016. Japanska kuhinja – Predavač: Ivan Milas
05.05.2016. Meksički specijaliteti – Predavač: Marijana Zlomislić
10.05.2016. Buns-kineska parena peciva – Predavač: Vid Nikolić
12.05.2016. Fini tartovi – Predavač: Petra Jelenić
17.05.2016. Macarons – Predavač: Petra Jelenić
19.05.2016. Američki sendviči – Predavač: Marijana Zlomislić
24.05.2016. Rascvjetane slastice – Predavač: Monika Kos
31.05.2016. Azijski roštilj – Predavač: Vid Nikolić
Detaljnije o pojedinim radionicama pročitajte ovdje.
Vidimo se u Kuhaoni!