03. veljače 2015.

Miele vinski hladnjak - za somelijera u sobi

miele
1/3
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Fleksibilniji, ekskluzivniji i jedinstveniji: ovakvima se predstavljaju novi ugradbeni hladnjaci za temperiranje vina iz Miele-a, koji su namijenjeni za ugradnju ispod pulta i time štede prostor. Novi modeli stižu dopunjeni ekskluzivnim detaljima i karakteristikama koje ih čine štedljivijima od puno većih samostojećih hladnjaka.

Sa svojim elegantnim ali neupadljivim dizajnom, ovi se proizvodi uklapaju u unutarnji kuhinjski dizajn. Smješteni na najmanjem postolju visine manje od 87 cm, ovi ugradbeni hladnjaci za temperiranje vina nude puno prostora za otprilike 34 boce uz iste pogodnosti kao i njihova veća “braća“.

Glavna tema, kad govorimo o ovim hladnjacima, je somelijer set, koji je eksluzivno za Miele a prvi put predstavljen na KWT 6312 UGS. Ovaj set se sastoji od staklenog stalka i Convino kutije, nudeći pri tom prostor za tri boce koje mogu biti i otvorene. Vinske čaše su sigurno smještene na stalku za temperiranje do idealne temperature za posluživanje.

Dva mala pretinca u Convino kutiji nude prostor za dodatni pribor kao što su vadičepi, konobarski noževi i krede u boji. Da bi se proširio kapacitet za boce unutar KWT 6312 UGS sa svojim korisnim i reprezentativnim somelijer setom, Miele sada nudi mogućnost ugradnje hladnjaka za temperiranje vina zajedno s odgovarajućim kućištem. Zajedno s modelom KWT 6322 UG, moguće je osmisliti kombinaciju koja ispunjava sve želje. Ukupno do 45 boca vina može biti temperirano sa stilom.

Za sigurno čuvanje dragocjenih vina, oba su modela opremljena sa inačicom FlexiFrame stalaka za boce. Pokretom zapešća, zasebne drvene rešetke se mogu postaviti tako da odgovaraju obliku boca. Uz to, magnetske trake poput školske ploče na stalku za boce mogu se upotrijebiti za organiziranje zalihe vina unutar hladnjaka. Oba modela se dobro uklapaju u kuhinju ili dnevnu sobu budući su vrata oba hladnjaka bez drški; otvaraju se laganim pritiskom (Push2open). Nakon zatvaranja, vrata se automatski povuku prema kućištu iz određenog kuta.

Novi ugradbeni hladnjaci za temperiranje vina jamče stalnu temperaturu kroz uniformiranu cirkulaciju hladnog zraka (DynaCool), imaju nevibrirajući ovjes na kompresoru i sprječavaju prelazak mirisa upotrebom filtera na aktivni ugljen (Active AirClean). Zahvaljujući novoj tehnici pritiska, filter sada može biti zamijenjen bez prethodnog uklanjanja boca. Buka pri radu je svega 38 dB (A), novi ugradbeni hladnjaci za temperiranje vina su sad tiši od svojih prethodnika. Štoviše, ovi su uređaji energetski učinkovitiji: Oba modela, KWT 6322 UG i KWT 6312 UGS su ocijenjeni ocjenom A za energetsku učinkovitost

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.