Najave 17. siječnja 2017.

1. Salon pjenušavih vina u Zagrebu, 11. veljače 2017.,

foto: Julio Frangen
gastro postao gastro.24sata.hr
S veseljem najavljujemo prvi hrvatski Salon pjenušavih vina u organizaciji slovenske tvrtke RadoStne priredbe, s 20-godišnjim iskustvom organiziranja vinskih događaja u Sloveniji i uz potporu Veleposlanstva Republike Slovenije u Zagrebu i i SLO-CRO Poslovnog kluba.

U novu, jubilarnu godinu u kojoj se slavi 20 godina RadoStnih priredbi, naši susjedi ulaze sa sloganom "Neka jubilej započne u velikom stilu, neka započne s mjehurićima".

U čast jubileja, prvi put u povijesti RadoStnih priredbi, organizira se priredba izvan granica Slovenije. Tjedan dana prije "4. Salona penečih vin" u Ljubljani, tako počinje "Salon pjenušavih vina" u Zagrebu. 

 | Author: Julio Frangen foto: Julio Frangen

1.Salon pjenušavih vina u Zagrebu održat će se u samom centru grada, u dvorani Jelačić hotela Dubrovnik s divnim pogledom na Trg bana Jelačića u subotu 11. veljače od 14.00 do 20.00 sati. Salon će biti organiziran po istom modelu kao Ljubljanski – okupit ćemo najbolje proizvođače pjenušavih vina, prvenstveno Slovenije i Hrvatske, njihove vrhunske pjenušce i brojne ljubitelje pjenušavih vina.

"Naša je misija jasna - širenje i podizanje razine kulture vina putem edukacije, stoga ćemo organizirati dvije vođene degustacije za posjetitelje, u dvorani Mažuranić.

Salon teži eleganciji, ciljanoj vinskoj publici s unaprijed definiranim i ograničenim brojem izlagača i ulaznica za posjetitelje, a poseban će mu ugođaj dati sjajan glazbeni program.", rekli su nam organizatori, a mi se nadamo da se vidimo u što većem broju!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.