Najave 08. srpnja 2019.

Amazon prodaje Jack Daniels i Rose bočice s raspršivačem!

foto: Amazon
gastro postao gastro.24sata.hr
Dugo nismo vidjeli bočice koju su nas oduševile kao ove inspirirane izgledom Rose i Jack Daniels pića, a prodaju se na Amazonu za 9 dolara.

Tvrtka Framer koja se bavi proizvodnjom pribora za frizerske salone, napravila je savršenu bočicu za raspršivanje vode kojoj je prvotna namjena špricanje kose. Podesiva mlaznica omogućuje da slobodno odabereš način raspršivanja, od magličastog do čvrstog toka. "Jedinstvena bočica s raspršivačem, zašto se ne bi zabavila dok špricaš biljke ili čistiš po kući?" No ovu bočicu namijenjenu za frizerske salone, možeš prenamijeniti. Naime, možeš ju koristiti za zalijevanje biljaka ili ako želiš biti jako kreativna, prskanje omiljenog pića izravno u usta. 

 | Author: Amazon foto: Amazon

Bočica s raspršivačem dostupna je na Amazonu za manje od 10 američkih dolara, a već su ju brojni korisnici ocijenili kao izvrsnu. Rose bočica, kako tvrde proizvođači, može biti odličan početak razgovora s prijateljima i klijentima. 

Možda vas zanima... Napravite džem od jagoda s rose vinom Recepti

Ako nisi obožavatelj ovog ružičastog pića, Amazon također prodaje i bočicu inspiriranu viskijem Jack Daniels, tvrtke Segbeauty.

 | Author: Amazon foto: Amazon

"Idealna za frizere, zalijevanje cvijeća, čišćenje kuće, kupanje kućnih ljubicama i slično", stoji u opisu proizvoda. Napravljena je od ekološki prihvatljive ambalaže, a jedna korisnica je istaknula da ju je kupila za supruga i oduševljena je. 

"Kupila sam bočicu za muža koji voli roštiljati. Bio je oduševljen kad je vidio ono što je, a boja i oblik su mu se jako svidjeli. Raspršivač radi odlično i pomaže u održavanju plamena. Odresci su nam ispali odlično", stoji u komentaru. Nabavi ovu bočicu i pronađi joj novu funkciju. 

 

Jackie čoko tart Možda vas zanima... Jackie čoko tart Recepti
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.